Sport

Het – trik Osmanovića – Zvezda svoju prvu pobedu overila “petardom”

Fudbal: Zona Istok 21/22

Pirot: Pomoćni teren Gradskog stadiona – 17. kolo.

Zvezda – BSK 5:1 (1:1)

FK Zvezda: Bojan Đorđević, Nikola Đorić, Vladan Ćirić (M. Jovanović), Đorđe Stefanović, Stefan Taskov, Nikola Stanimirović (M. Stanković), Dimitrije Stanković, Marko Kostić, Stefan Osmanović (N. Jovanović), Peđa Kostić (N. Jovanović), Nenad Matejić.

Fudbaleri Zvezde iz Blata, više nego ubedljivo, savladali su goste iz Bogovine i još jednom najavili da će ovog proleća mnogima pomrsiti račune. BSK je poveo u 16. minutu utakmice, ali to nije pokolebalo Zvezdine fudbalere koji su stalno atakovali na gol gostiju i u 26. minutu rezultat je poravnao Stanimirović.

Posle odmora Zvezda je nastavili sa atacima na gol BSK-a i strelci su “proradili”. U listu strelaca upisuje se Matejić, a, korpulentnog i vrlo spretnog, Stefana Osmanovića nije bilo moguće zaustaviti. Svojim het-trikom, vrlo raspoloženi, Osmanović, veoma lepim golovima u 58. 75. i 79. minutu postavlja konačan rezultat od 5:1 za svoj tim.

Stefan Osmanović kaže da je na ovoj utakmici, posle Kladova, potvrđana mnogo bolja forma Zvezde, koja je uspela da zabeleži prvu pobedu u prvenstvu. Osvojena su tri važna boda i Zvezda će nastaviti da svojim maksimalnim zalaganjem popravi plasman na tabeli, rekao je Osmanović.

Nikola Jocić, trener Zvezde, takođe, podseća da je i u prošlom kolu u Kladovu Zvezda pružila odličnu partiju, ali izgubila je minimalnim rezultatom.

“Bio sam siguran da ćemo ponoviti dobru igru i to se obistinilo. Ubedljivo smo savladali BSK, i želeo bih da pohvalim svoje igrače koji su ispoštovali naš dogovor u potpunosti. Sve čestitke mojim igračima i, naravno, Stefanu Osmanoviću za tri fenomenalna gola. Radimo kvalitetno, to se isplatilo i nadam se da ćemo tokom proleća igrati još bolje” – rekao je Jocić.

U narednom kolu Zvezda gostuje u Boru, koji zauzima visoku 5. poziciju na tabeli sa 30 bodova. Jocić kaže da će to biti teška utakmica, ali pre svega očekuje još jednu dobru partiju svojih fudbalera i nada se povoljnom rezultatu.

Foto: Ilija Pejčić Lika

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker