Pirot - Mali Jerusalim

HUMANOST: U susret VASKRSU snimili spot po rečima vladike Nikolaja Velimirovića

Irena Radulović, poreklom iz Pirota, učestvovala je u nesvakidašnjem projektu humanitarnog karaktera – snimanju spota inspirisanog rečima Svetog vladike Nikolaja Velimirovića.

Po blagoslovu oca Gerasima, ovogodišnji pesma-spot, snimljen je po rečima Svetog Vladike Nikolaja Velimirovica, a pretočen je u novo ruho kompozitora Ane Ivanović, koja je poznata javnosti po autentičnom muzičkom izvodjenju.

Bog ti pomogao – pomozi i ti ” , slogan je ovogodisnje vasrkršnje akcije , humanitarno- misionarskog karaktera, pod nazivom” Voli- glas Srbije”. Svrha vaskršnje pesme ” Vaskrse Spas nas- Bog ti pomogao, pomozi i ti” jeste da zamolimo sve ljude dobre volje, koji su u mogućnosti, da pomognu bolesnoj deci, siromašnim porodicima i porodicama na Kosovu i Metohiji. Moramo biti svesni činjenice da nekome “malo”, drugima” puno znači. Ipak se, na kraju, sve svede na to da li jesi čovek, čestit, punog srca. Tekući računi za donacije i brojevi SMS poruke za uplatu humanitarne pomoci  navedeni su u opisu videa.
U ime humanitarne organizacija “Voli-glas Srbije” , koja je proistekla iz humanitarne akcije” Obnovimo sebe- podignimo stupove , i u ime oca Gerasima, zahvaljujemo se svim ljudima ove akcije u kojoj je učestvovalo preko 150 učesnika, i dece i odraslih. Veliki broj učesnika iz muzičkog i glumačkog miljea i iz drugih umetničkih sfera, pristupili su svim srcem i dali pečat realizaciji ove akcije.
Sa radošću ističem da sam i ja lično, kao solista, dala svoj  doprinos i iskreno sam ponosna na sve učesnike u ovom spotu.
Čestitam svim našim vernicima jedan od najradosnijih praznika-Vaskrs, i neka ga provedu u miru i blagostanju, čineći dobra dela-poručuje Radulovićeva za PV.
Radulovićeva se u spotu pojavljuje u haljini koja je deo modne linije poznate kreatorke Silvane Tošić, sa elementima pirotskog ćilima.
foto – lična arhiva IR

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker